Μελέτη

Κατά τη διάρκεια της μελέτης, είτε πρόκειται για Νέα Κατασκευή, είτε για Ανακαίνιση, στόχος μας είναι να κατανοήσουμε και να μετουσιώσουμε τις δικές σας ιδέες και προτιμήσεις και να τις συνδυάσουμε με βέλτιστο τρόπο με τις δικές μας προτάσεις, με στόχο ένα άριστο και αρμονικό αισθητικά αποτέλεσμα.


Εκτός από την αισθητική αρτιότητα, η μελέτη μας θα σας προτείνει όλες τις σύχρονες τεχνολογίες που μπορούν να ενσωματωθούν στο κτίριο/διαμέρισμα με ειδική έμφαση σε όλες τις παρεμβάσεις εξοικονόμησης ενέργειας.


Η εξοικονόμηση ενέργειας αποτελεί εδώ και 20 χρόνια τον κεντρικό άξονα εξειδίκευσής μας και πλαισιώνεται πια από το 2020 και στη χώρα μας νομοθετικά με τον στόχο της "Μηδενικής Κατανάλωσης Ενέργειας". Αλλά και  ουσιαστικά, με δεδομένο την κλιματική αλλαγή, είναι αδιανόητο, είτε σε ένα Νέο Κτίριο, είτε σε μία Ανακαίνιση να μη θωρακίζεται το Κτίριο ή το Διαμέρισμα ενεργειακά. Αυτό προύποθέτει η μελέτη να συμπεριλάβει όλες εκείνες τις συνιστώσες που θα συμβάλλουν στην ενεργειακή βελτιστοποίηση της λειτουργίας του Κτιρίου/Διαμερίσματος.


Καθώς προσεγγίζουμε το κτίριο ολιστικά, ως μία οντότητα, σχεδιάζουμε ταυτόχρονα το κτίριο αρχιτεκτονικά, στατικά και μηχανολογικά.

Επικοινωνία

Για οποιαδήποτε πληροφορία είμαστε στην διάθεσή σας

τηλ. 210 6200315
web. www.project5.gr
email. info@project5.gr

Σκουφά 27, TK 10673
Κολωνάκι, Αθήνα

Social

© Developed by Jetnet