Ανακαίνιση

Κάθε Ανακαίνιση, μικρή ή μεγάλη, μας δίνει την ευκαιρία να γίνει το διαμέρισμα ή το κτίριο πιο όμορφο, λειτουργικό και σύγχρονο!

Η Ανακαίνιση συχνά αποτελεί πιο απαιτητικό project από την κατασκευή ενός Νέου Κτιρίου, καθώς ο παράγοντας ΧΡΟΝΟΣ πρέπει να ελαχιστοποιηθεί χωρίς να υποβαθμιστεί η ποιότητα κατασκευής, ενώ υπάρχουν και άλλοι παράγοντες, όπως π.χ. η μικρότερη δυνατή όχληση.

Μαζί με την αισθητική και τη λειτουργική βελτίωση δεν θα πρέπει όμως να ξεχνάμε και τη δυνατότητα ενεργειακής αναβάθμισης του χώρου, κάτι που πια θα πρέπει να αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του project.

 

 

Με τη χρήση θερμογραφικών καμερών "ανακαλύπτουμε" τα ευάλωτα σημεία του κελύφους από άποψη θερμομόνωσης και υγρασίας και μπορούμε να προτείνουμε τις βέλτιστες από οικονομοτεχνικής άποψης λύσεις.

Για την ενεργειακή αναβάθμιση προσφέρεται πλειάδα τεχνολογικών λύσεων, όπως

o Τοποθέτηση εξωτερικής ή εσωτερικής θερμομόνωσης
o Αντικατάσταση κουφωμάτων με σύγχρονα θερμομονωτικά κουφώματα
o Αναβάθμιση συστήματος θέρμανσης ή ψύξης
o Εγκατάσταση συστήματος ζεστού νερού χρήσης με χρήση Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας
o Ενεργειακό Τζάκι
o Ηλεκτρολογικά συστήματα για "Έξυπνο Σπίτι"
o Τοποθέτηση Φωτοβολταϊκών Πάνελ
o κ.α.

Σημαντική είναι και η αρωγή του κράτους στο στόχο της ενεργειακής αναβάθμισης με την ευκαιρία της ανακαίνισης. Το Πρόγραμμα  «Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον ΙΙ» του Υπουργείου Ενέργειας επιδοτεί σε ποσοστό έως και 70% τις δαπάνες για την ενεργειακή αναβάθμιση κατοικιών/διαμερισμάτων. Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Επικοινωνία

Για οποιαδήποτε πληροφορία είμαστε στην διάθεσή σας

τηλ. 210 6200315
web. www.project5.gr
email. info@project5.gr

Σκουφά 27, TK 10673
Κολωνάκι, Αθήνα

Social

© Developed by Jetnet